По своето влияние върху модата и стила на нашето време Сексът

...
По своето влияние върху модата и стила на нашето време Сексът
Коментари Харесай

Как „Сексът и градът“ промени завинаги начина, по който изглеждаме

По своето въздействие върху модата и стила на нашето време „ Сексът и градът “ се равнява на резултата на огромните дизайнери – ние носим копия на техните облекла и сме подвластни на техните хрумвания, и без въобще да знаем, че съществуват. Затова даже и тези девойки, които в никакъв случай не са гледали сериала, сигурно са заимствали от него фешън хрумвания. Днес въздействието на Кари Брадшоу и приятелките й е общопризнато, само че дано си спомним какво им изискуем.

Смесването на на ниска цена и скъпо. В един епизод Кари споделя, че си търси съвършената рокля за 30 $, която да върви с обувките й за 300, или нещо сходно. Така или другояче преди Кари Брадшоу никой не си е и помислял да носи по едно и също време тишърт за 3 $ и обувки на Маноло. Този микс от висока мода, винтидж облекла и евтини модели на всеобщите марки е патент на художничката по костюмите Патрисия Фийлд, а през днешния ден с помощта на работата й в сериала става нормален жанр за всички девойки с усет.

Цветно, доста цветно. Очевидно е, че Кари не е любителка на пастелната гама и минималистичния стил. Тя освен че обича цветовете, само че и ги комбинира самоуверено. Именно „ Сексът и градът “ задава някои от най-хубавите мостри на комбинации на цветове и десени, които на пръв взор си опонират между тях. Днес това е патент на Gucci – най-популярната фешън къща на 2017 година Затова не е изненада, че Челси Феърлес и Лорън Гарони, създателките на Инстаграм профила за „ Сексът и градът “, считат, че в наши дни Кари щеше да е типичната Gucci girl.

Неочакваните комбинации. Останал ли е някой, който да не знае, че тюлената пола на Кари в заглавните фрагменти на сериала е купена за 5 $ от магазин за облекла втора ръка? Това е единствено началото на всички други невероятни комбинации, които някак си наподобяват стилно и самоуверено, а от време на време и просто неуместно, тъй като няма по какъв начин да се опитва без неточности. Именно грешките подсказват, че концепциите са изцяло спонтанни, а в това е най-голямото наслаждение – да пробваме каквото ни хрумне без съмнение.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР